O nama - Orbeg Beograd

O nama

ORBEG BEOGRAD

Preduzeće ORBEG posvećeno je zadovoljavanju potreba svojih klijenata u oblasti proizvodnje delova od gume. Profesionalnim pristupom poslovanju ispunili smo visoke zahteve i izgradili poverenje renomiranih domaćih i stranih kompanija. Poslujući u periodu od 25 godina izgradili smo kapacitete koji su omogućili da se priključenjem Srbije CEFTA sporazumu, naši proizvodi nađu ii na tržištima zemalja članica.

Vaš specifični zahtev razmatraće se u okviru svake faze proizvodnog procesa od strane našeg inženjerskog tima radi postizanja najboljih mogućih performansi gotovih proizvoda. Fleksibilnost našeg proizvodnog procesa omogućava zadovoljavanje Vaših potreba bez obzira da li se radi o pojedinačnoj proizvodnji lil masovnim serijama. Proizvodni program sačinjavaju GUMENO TEHNIČKA ROBA (zaptivke, odbojnici, hvatači, sisaljke, grajferi…), TRANSPORTNE TRAKE (gumene, plastične, specijalne), PROFILI (silikonski, gumeni i sunđer profili različitih oblika) i GUMENE OBLOGE (gumiranje kaiševa, gumiranje točkova, gumiranje valjaka, gumiranje hvatača i raznih površina). Garant kvaliteta, pored stručnosti i iskustva, predstavlja i upotreba, sertifikovanih uvoznih sirovina namenjenih najzahtevnijim uslovima eksploatacije u različitim industrijskim granama poput: građevinske, auto, pekarske, štamparske, prehrambene industrije kao i u mnogim drugim.

Naše ciljeve, razboj i modernizaciju, ostvarujemo konstantnim ulaganjem u nove tehnologije i stručno usavršavanje mladih kadrova. Širenje poslovanja i osvajanje novih tržišta za nas predstavlja imperativ koji novo doba sa sobom donoci. Verujemo da budućnost pripada hrabrima. Mi u ORBEG-u volimo poslovne izazove, očekujemo i Vaš.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPodelite na:
  • Napišite preporuku za našu firmu i pročitajte preporuke drugih.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google Plus

Powered by Yellow Pages

© Orbeg Beograd 2014 – 2019. Powered by Yellow Pages

© Orbeg Beograd 2014 - 2024. Powered by Yellow Pages